Over

Danja Zurek

Fotograaf

Sinds 2013 ben ik werkzaam als zelfstandig professioneel fotograaf voor zowel particulieren als bedrijven in Maastricht en omgeving. 

Naast een vakopleiding Fotografie heb ik een opleiding op de Kunstacademie in Maastricht gevolgd als Docent Beeldende Vorming met als hoofdvak Fotografie. 

Mijn werk als fotograaf kenmerkt zich door een persoonlijke stijl, eigenheid en aandacht voor natuurlijk licht. 

Herinneringen leg ik graag op een spontane manier vast waarbij ik mij op de achtergrond begeef. De ervaringen die ik heb opgedaan bij het verlies van een dierbare vormen voor mij een inspiratiebron om bijzondere en waardevolle momenten voor anderen vast te leggen.

Ingeschreven bij het Handelsregister
Danja Zurek Fotografie
KvK nummer 77000374

www.fotograaf-info.nlfotografie maastricht goedkoop,
fotograaf maastricht, maastricht fotografie plekken, fotograaf maastricht wyck, fotograaf maastricht centrum, fotograaf maastricht heer, fotograaf artica maastricht, fotografen maastricht, fotograaf bruiloft maastricht, fotografie maastricht, baby fotografie maastricht,

bruiloft fotograaf limburg, bruiloft fotograaf kosten, bruiloft fotograaf prijs, creatieve bruiloft fotograaf,

fotograaf maastricht goedkoop, fotografie maastricht, bekende fotograaf maastricht, fotograaf expositie maastricht, fotografie festival maastricht, fotograaf in maastricht, portret fotograaf maastricht,